Édesség kalóriák nélkül? Ide vele!

Korábban ígértem Nektek egy tesztet a Myprotein szirupokról. A héten megérkeztek, így ígéretemhez híven meg is osztom a tapasztalataim. Mondhatni van már viszonyítási alapom, mert próbáltam a Walden Farms szirupokat, de azok nem nyerték el a tetszésem, illetve szintén leteszteltem a Monin cég 3 ízben kapható cukormentes szirupját (mogyoró, vanília és karamell ízekben kaphatóak, kb 3200 forint 1 liter). Ezek ízlettek, de túl hígak és a közelemben csak karamell ízben szerezhető be egyszerűen. Mivel sokat keresgéltem, hogy az esti túrómat mivel ízesíthetném be anélkül, hogy elszaladna a kalória bevitel, nagy örömmel tölt el, hogy rendelhető eme kis csoda. :)

11087103-1284283434733376.jpg

Mit kell tudni róluk? 5 ízben léteznek, 400 ml-es kiszerelésben és hozzávetőleg kalória mentesek (5 kalória 100 grammonként!). 

Az ízek:

  • Málna
  • Csokoládé
  • Áfonya
  • Karamell (Butterscotch)
  • Juharszirup

Én jelenleg 3 ízt tudtam próbálni, ezek a csokoládé, karamell és málna. Mind a három nagyon tetszik, de ha választanom kellene akkor a karamell a nyerő, talán ennek van az eredeti cukros változathoz leginkább hasonlító íze. 150-200 gramm túróhoz kb másfél evőkanálnyi elég számomra, ezen kívül próbáltam a karamell változatot a kávémba is, hibátlan volt, a Myprotein fehérje palacsinta pedig szinte kívánja bármelyiket! Ezt leszámítva nyilván csak a fantáziátok szab határt a felhasználás terén (zabkása tetejére, gyümölcshöz, turmixhoz csak, hogy pár példát említsek).

Itt rendelhetitek: http://www.myprotein.hu/sports-nutrition/mysyrup-cukormentes-szirup/11087103.html

 

https://www.facebook.com/getfitburnfat