Scitec T/GH teszt

Sziasztok!

Az elmúlt 3 évben (a diétám hozzávetőleges kezdete óta), többször éreztem azt, hogy a libidóm a padlón van. Ezt a kezdeteknél betudtam annak, hogy egyedülállóvá lettem, kisebb bajom is nagyobb volt, edzettem ezerrel és alig fogyasztottam zsírt. 

A zsírbevitelre azóta odafigyelek, minőségi forrásokat alkalmazva. Egyedülálló sem vagyok, és szerencsére soha semmi gondom nem volt, ha szexre került a sor, DE néha azt érzem, hogy lehetne magasabb a libidóm. Erről beszélgettem egy kedves ismerősömmel, aki ajánlotta, hogy próbáljam ki a Scitec T/GH tesztoszteron fokozót. Mivel eddig soha ilyen készítményekre nem szántam pénzt, kíváncsi voltam vajon lesz e hatása.

20160828_111323.png

A doboz a szokásos, remek kinézettel rendelkező Scitec-es műanyag, krómozott fedéllel és plusz biztonsági lezárással. Kedves ismerősöm ajánlása révén, az ízesített változat mellett tettem a voksom, ami cseresznye-vanília és egész kellemes, főleg ha az ízesítetlen társához hasonlítjuk. 

20160828_111424.png 

Adagonként találunk benne: 5 μg D-vitamin, 56.3 mg magnézium, 1.5 mg cinket, 3.6 mg bór. mondhatni a lényegi összetevőj a 3 gramm DAA (D-aszparaginsav). L-arginin HCL: 1000 mg, AAKG (L-arginin alfa-ketoglutarát): 500 mg, Glicin: 500 mg, L-lizin HCL: 500 mg, OKG (L-ornitin alfa-ketoglutarát): 270 mg, Acetil-L-karnitin HCL: 500 mg, Propionyl L-karnitin: 500 mg. Adagolása a mellékelt mérőkanállal egyszerű, 10 gramm egy adag és este lefekvés előtt ajánlja a gyártó az elfogyasztását. 

Nos, rövidre fogva, 4 hét használat után elmondhatom, hogy a libidómra mindenképp pozitív hatással volt! :) Erőben is fejlődtem, bár ezzel kapcsolatban vannak fenntartásaim, hogy milyen és mekkora szerepet játszott ebben a T/GH. Egy próbát mindenképp megért!

 

Tibi - GetFit