A biztos fogyás titka

Hogy ne legyen túlságosan marketingszagú a dolog azzal kezdeném, hogy nincs titok. Vagyis, a titok Te magad vagy. Mehetsz személyi edzőhöz, vehetsz csodaszereteket (nincsenek), nézhetsz edzős videókat, de ha nem döntöd el magadban, hogy igenis változtatni akarsz, akkor nem fog sikerülni! Az út nem egyenes lesz, hanem göröngyös és sokszor kanyargós, néha lejtőkkel tűzdelve. Ezt már az elején fogadd el és sokkal könnyebb dolgod lesz.

920379_10151598517413658_1935669839_o.jpg

 

Tűzz ki apró és hosszútávú célokat egyaránt. Azt vettem észere (saját tapasztalat és másokat figyelve), sokszor azon bukik a folyamat, hogy csak egy végső cél lebeg az ember szeme előtt és hónapok múltán úgy érzi, sehova nem halad, soha nem ér oda. Kellenek apró célok, mondjuk 1-2 számmal kisebb nadrág és pár kilós fogyás. Így mindig kapunk egy kis sikerélmény dózist és mehetünk tovább a végcél felé. Az eddigi több mint 50 kiló fogyásom alatt én most így tettem és elég sikeresnek mondhatom a haladást. 

Motivation.jpg

 

Végül de nem utolsó sorban egy apróság: ha van ismerősünk aki elindult az úton, dicsérjük, biztassuk, hogy egyszer esetleg mi is ezt kapjuk meg visszafelé. Sokat számít, főleg egy rosszabb napon!

 

Tehát pár egyszerű pontban összefoglava (amit már mindenki tud):

-emeljük a fehérje bevitelünket 1.5-2.5 gramm/testsúlykilogrammra (sovány húsok, zsírszegény túró, tojás, fehérje turmixok stb)

-igyunk legalább 3 liter VIZET naponta (szénsavmentes), esetleg zöld teát (természetesen cukormentesen)

-együnk sok zöldséget

-hagyjuk el, vagy legalább kerüljük az egyszerű szénhidrátokat mint a cukrok és a lisztes készítmények, helyettük mehet a zabpehely, teljes kiőrlésű minőségi péktermékek, rizs, édesburgonya, hüvelyesek

-figyeljünk a mennyiségekre és arra, hogy mit-mikor fogyasztunk

-mozogjunk minél többet, bármilyen formában

Csak, hogy képet is tudjatok társítani hozzám:

Névtelen-1 (9).jpg

Ügyesek legyetek!

 

https://www.facebook.com/getfitburnfat