Divat fehérje szelet 2.0 - Snickers vs Snickers Protein

Sziasztok!

Hozzávetőleg egy hónapja olvashattátok a tesztet, melyben összehasonlítottam a Mars és a Mars fehérje szeleteket. Mivel sikerült beszerezni Snickers protein szeletet is, így most ezt is nagyító alá tettem, megnézve az összetételt és a tápértékeket.

20160817_142340.jpg

 

A csomagolás vizuális megvalósítása egyezik a Marsnál is látottakkal, egyértelműen hasonlít a csoki cukros változatára. Akár a Marsnál, itt is jól láthatóan hirdeti a gyártó, hogy bezony' 18 gramm fehérje van egy szeletben (inkább megeszem 3 főtt tojást.. ). A fehérjetartalom szintén hidrolizált kollagénnel kezd, majd tejsavó és teljes tej fehérje következik. Sajnos itt a külsőségeket nehezen tudtam megszemlélni, hisz nagyon megolvadt a szelet, de abszolút felfedezhetőek a hasonlóságok.

20160817_142227-horz.png

Amint felvágtuk kiderült, hogy itt azért hasonlóbb a belső is a cukros tesóhoz képest. Ízre nagyon kellemes, állagra szintén, teljes mértékben hozza a Snickers élményt, pusztán kevésbé édes, nem veri ki a fogam (közvetlen egymás után kóstoltam). Szóval ez a része korrekt munka.

snickers-horz.png

Ennek ellenére továbbra sem ajánlom igazán senkinek. Ne nézzük, hogy drága, már kiveséztük, hogy fehérje bevitelre nem az olcsó megoldások között szerepel egyik fehérje szelet sem. A benne lévő fehérje mennyiség nem túl jelentős, a minőségéről nem is beszélve, e mellett kalóriadús, cukor is akad benne bőven. Hétvégi nasinak megfelel, kérdés sem lehet, hogy ha Snickers-re vágytok inkább ezt egyétek mint a pont 2.5x ennyi cukrot tartalmazó társát.

 

Szép napot!

Tibi - GetFit