Szeged Gym Class edzőterem gyors teszt

Pár hete nyílt Szegeden egy új a legmodernebb gépparkkal bíró konditerem és ma végre sikerült kipróbálnunk.

11069482_1618435028386166_3342903951087463912_n.jpg

A pultos lányok kedvesen mosolyogtak, az öltözőbe érkezve már tudtam jó helyen járunk: tágas és jól felszerelt, minden a helyén volt. 

Magáról a teremről csak azt mondhatom, hogy remek! A géppark tényleg modern és minőségi (végre jó kis Hoist motyók, Eleiko rudak stb), a rendelkezésre álló tér nagy és jól el lehet férni. A komplett terem gumipadlóval van felvértezve, ami nyilvánvalóan sok szempontból előnyös és kényelmes. Az öltöző szintén tágas, kényelmes "kanapékkal", sok hellyel és jól felszerelt mosdó részleggel.

Kérdés nélkül az új kedvencek a Hoist gépek! Nem véletlen, hogy Kathi Béciék is ezeket dicsérik, egyszerűen nagyszerűek! A legjobb bicepsz gép: http://www.hoistfitness.com/commercial/equipment/rpl-5102_biceps-curl. Nagyon bevált, tökéletesen izolál és kizárja a lehető legtöbb izomcsoport bedolgozását. De a Hoist hátgép is fantasztikus! Kézisúlyzók terén panaszra okunk nem lehet, padokból pedig minden variáns található (fix és állítható támlás). Az erőkeret minőségi így nyugodtan és biztonsággal lehet guggolni és felhúzni is. Kardió park bőségesen felszerelt nem hiszem, hogy bármikor sorba kellene állnunk. Itt az egyetlen negatívum -ami lehet csak engem zavar- ,hogy a kardió gépek a kirakatban vannak, mondjuk szerencsére a pláza olyan részén ahol egyébként kicsi a forgalom.

Pozitívumok: minőségi, nagy választék gépek és kézisúlyzók terén, nagy rendelkezésre álló tér, kellemes levegő, kedves kiszolgálás, gumipadló, kiváló öltöző

Negatívumok: talán az általam egyedül említett egyetlen apróság

Egy szónak is száz a vége, ha Szegeden jártok próbáljátok ki, nem fogtok csalódni!

http://www.gymclass.hu/ vagy a facebook oldaluk: https://www.facebook.com/gymclass.szeged

 

https://www.facebook.com/getfitburnfat