HerbaHáz Szeged

Sziasztok!

Következő üzlet, amit be szeretnék mutatni Nektek, a szegedi HerbaHáz. Amióta megnyitotta kapuit, előszeretettel vásárolok itt, hiszen ha mindent nem is, de rengeteg egészséges hozzávalót, alapanyagot, be tudok szerezni egy helyen. 

herbahaz_szeged_01.jpg

A termékkínálat bőséges és jól átlátható, kategóriákra osztott, az árak szegedi viszonylatban jók. Találunk számos variációt tésztákra, legyen az akár szénhidrátcsökkentett, diabetikus, paleo, vagy zabból, csicseriborsóból, kölesből készült változat. Válogathatunk adalékanyag mentes fűszerek és fűszerkeverékek közül, csemegézhetünk a köles, zab, lencse (vörös és fekete is) kínálatból és többféle kókuszzsír is rendelkezésre áll. Élelmiszer vonalon maradva, kaphatóak a SzafiFitt, Dia Wellness, Gullon termékek, illetve több gyártó paleo és diabetikus kínálata is jelen van. 

herbahaz_szeged_02.jpg

Itt szoktam beszerezni többek között a Cocomas kókusz krémet (kis és nagy kiszerelésben is kapható) és sokak kedvenc Giant Barja is legalább 8-10 féle ízben megtalálható a polcon, sok egyéb müzliszelettel, gyümölcsszelettel egyetemben. 

herbahaz_szeged_04.jpg

Füstölők, könyvek, illóolajak, gyertyák

Temérdek mennyiségben kaphatóak, szálas (oh a remek Mate tea!), és filteres teák, gyógyfüvek is.

herbahaz_szeged_11.jpg

A fent említett rengeteg tea egy része

Számos tisztálkodószer, szappan, mosó és mosogatószer, illóolajak, gyertyák, könyvek és egyéb szakirodalmak is beszerezhetőek, a listát még estig írhatnám, de inkább térjetek be alkalomadtán, nézzetek körbe!

Összegezve: szeretek itt nézelődni, vásárolni, mert sok-sok termék kapható egy helyen, korrekt áron.

A HerbaHáz ezen boltját, Szegeden a Napfény Park Bevásárlóközpontban találjátok, a Szabadkai út 7. szám alatt.

A képek forrása: http://herbahaz.hu/

Tibi - GetFit