Myprotein Protein Brownie teszt

Ha valaki szereti a csokit és evett már igazán jó brownie-t, arról szerintem elmondható, hogy ízlett neki. Aki csinált már az azt is tudja, hogy semmiképp nem nevezhető diétásnak, hisz rengeteg csoki, cukor, vaj és némi liszt is van benne. Sokan, sokféle módon próbálkoztak már különböző diétás brownie készítésével, több-kevesebb sikerrel (az avokádós és a babos egész jónak mondható).

A Myprotein jóvoltából kaphatunk egy kész változatot, mellyel semmi dolgunk csak meg kell enni ha épp édességre vágyunk, vagy túl vagyunk egy kemény edzésen. Nem elhanyagolható, hogy finom és fehérjében is gazdag: 23 gramm fehérje van egy 75 grammos szeletben és ehhez csak 4 gramm cukor társul. Állagra remek, ha picit megmikrózzuk csak még jobb (így megolvadnak a benne lévő csoki darabok), ízre pedig tömény csoki orgia. 

Itt találjátok, sokszor van akcióban is.

11094927-1424336074858828.jpg

Kis plusz információként leírom, hogy pár napja csináltam a segítségével sajttortát, a brownie töltötte be a "tészta" szerepét a torta alján. A kóstolók véleménye szerint nagyon finom lett! :) Próbáljátok ki.

dsc08727.JPG

 

GetFit - Tibi