Zabos-babos muffin

Muffin. Sokan szeretik. Én is. Többek között azért, mert borzasztóan egyszerű és kiélhetjük a kreativitásunkat is. Az alább látható változatot annyi idő alatt dobtam össze amíg asszonypajtás tusolt (nem órákig tusol :P ). 

Meglehetősen tetszetős lett, pedig tényleg csak összehajigáltam ami a kezem ügyébe került (na jó a csirkemell és a kolbász kimaradt belőle), kavargattam rajta párat, kikanalaztam a szilikon muffinformákba és ment az előmelegített sütőbe.

20170118_232720.png 

Az összetevők:

  • kb 200 gramm zabpehely
  • 2 evőkanál útifűmaghéj
  • 2 evőkanál kakaóbab darab
  • 2 evőkanál étcsoki csepp (70 %-os)
  • 2 evőkanál chia mag
  • 3 tojás
  • 1 evőkanál bambuszrost
  • Toffee ízű Flavdrops
  • szódabikarbóna (csapott mokkáskanál)
  • és némi mandulatej

 

Sütési idő (az oly sokat emlegetett leélt sütőmben) kb 25 perc volt. 

 

Tibi - GetFit