Zabos-babos muffin
Muffin. Sokan szeretik. Én is. Többek között azért, mert borzasztóan egyszerű és kiélhetjük a kreativitásunkat is. Az alább látható változatot annyi idő alatt dobtam össze amíg asszonypajtás tusolt (nem órákig tusol :P ).
Meglehetősen tetszetős lett, pedig tényleg csak összehajigáltam ami a kezem ügyébe került (na jó a csirkemell és a kolbász kimaradt belőle), kavargattam rajta párat, kikanalaztam a szilikon muffinformákba és ment az előmelegített sütőbe.
Az összetevők:
- kb 200 gramm zabpehely
- 2 evőkanál útifűmaghéj
- 2 evőkanál kakaóbab darab
- 2 evőkanál étcsoki csepp (70 %-os)
- 2 evőkanál chia mag
- 3 tojás
- 1 evőkanál bambuszrost
- Toffee ízű Flavdrops
- szódabikarbóna (csapott mokkáskanál)
- és némi mandulatej
Sütési idő (az oly sokat emlegetett leélt sütőmben) kb 25 perc volt.