Bőrfeszesítés otthon

Sokan kérdezték már, hogy mi a helyzet a bőrömmel, mennyire húzódott össze. Az igazság az, hogy az elmúlt egy évben végig igyekeztem törődni vele, de a végleges megoldást így is a sebész fogja jelenteni. Sokat javult, de majd 60 kilós fogyás után csodát nem vártam. Akiknél viszont nincs szó ekkora súlycsökkenésről azoknál  remek segítséget jelenthet pár bevált módszer. Ha fogytál, vagy pusztán csak szeretnéd természetes úton némileg feszesebbé tenni a bőrödet alkalmazd őket bátran! Ismételném, hogy nem csodát kell várni és nem 2 hét alatt! Kezdjük talán a leginkább hatásossal:

 

Váltott zuhany

A „szadista” módszerek közül a legkönnyebben megszokható, de azért pár nap kell hozzá. Én minden nap ezt használtam az elmúlt 10 hónapban. A zuhanyzás végeztével olyan meleg vízzel tusoljuk magunkat amit még el bírunk viselni pár percen keresztül, majd váltsunk szintén pár percig olyan hidegre amit kibírunk. Ezt váltogassuk 2-3 alkalommal. Utána érdemes testápolóval még bekenni az érintett testrészeket.


Abdel-Abdelkader-Eight-Pack-Abs_1.jpg

 

Testápolók, krémek, masszázs

Testápolók közül én a Yamuna bőrfeszesítő krémjét használom. A lényeg, hogy tusolás után, nagyjából megtörölközve még a nyirkos bőrt kenjük be vele. Ennek „továbbfejlesztett” változata amikor két adag erős kávézaccot keverünk egy tégely testápolóba és hagyjuk pár napig. A koffein serkenti a vérkeringést és a zacc darabokkal masszírozva még inkább fokozhatjuk ezt a hatást. A számomra legkegyetlenebb módszer a szintén Yamuna kapszaicin kivonatos masszázsolaj, de ezt csak erős fájdalomtűrő képességekkel megáldott emberek használják, mert cudar hatást fejt ki! :)

 

Ezek mellett fontos az oly sokszor hangoztatott folyadékbevitel! Igyunk minél több vizet, zöld teát és együnk elegendő mennyiségű C és E vitamint!

green-tea.jpg

https://www.facebook.com/getfitburnfat