Cutler Gold konditerem bemutató, teszt

Szeged. Jó hely, szülővárosom, imádom. Minden van ami kell, több remekül felszerelt konditeremmel egyetemben de hónapokon keresztül motoszkált a fejemben, hogy csak ki kellene próbálni a budapesti Cutler Gold-ot, hiszen mégiscsak Cutler Gold, ott edzenek a nagyok. :) A látogatás még áprilisban esett meg, jó élmény volt és erről írnék most bővebben. 

10622713_568915696553917_6377281114301432185_n.jpg

Nem vagyok jártas a fővárosunk közlekedésében, de gond nélkül odataláltunk a Lurdy házhoz és azon belül sem akadt gondunk a terem fellelésével, hisz táblák és nyilak mutatják az utat. Vasárnap reggel mentünk, feltételezvén azt, hogy nem lesznek sokan és ez szerencsére be is vált. A parkoló ingyenes volt és bőven akadt szabad hely is, annak ellenére, hogy épp valamilyen veteránautó találkozó folyt a kültéri parkolórészben.  

A kezdeti lépések természetesen a recepciós pulthoz vezettek, ahol egy semleges viselkedésű pultos sráctól megvettük a napijegyeket, 1600 forint ellenében fejenként. Ezt nem nevezném soknak, hiszen az általam látogatott szegedi termekben is 1000-1200 forint körül van az egy alkalmas belépő. A pultosok viselkedéséről sok negatív véleményt lehet olvasni a terem facebook oldalán található értékelések között, szerencsére mi ezzel nem találkoztunk. A pénzért cserébe, chip-es, szilikon karpántokat kaptunk, melyekkel az öltöző ajtaját nyithatjuk/zárhatjuk. Na ez elsőre kicsit új volt a proli gyereknek (jómagam), hisz a mezei kulcsos szekrényhez vagyok szokva. A gondokat megelőzendő mindenhol értelmesen le van írva, hogyan kell használni, így ezt is megoldottam. :) Az öltöző egyébként nagyon komoly, maximálisan minőség érzetet sugall minden porcikája.

43-masolat.jpg

A terembe lépve elkapott a már oly sok Cutler-ben forgatott (BB Tv, Oliver Unpro stb ) videóból áradó hangulat. Tetszett, hogy kissé sötétebb a terem mint általában, van ennek is egyfajta remek hangulata. A géppark remek, senki nem panaszkodhat. Volt néhány gép, nem működik felirattal, de azt hiszem ez bárhol előfordulhat. Ellenben pár gépen nagyon elnyűtt volt a kárpit, amit észre sem vettem volna, ha nem a Cutler Gold-ban vagyok.

Szabad súlyok terén sem érheti kritika a termet, minden van és kifogástalan a mennyiség, illetve a kézisúlyzók, rudak, tárcsák választéka. 

10626336_568916023220551_1367862126501613701_o.jpg

Van külön terem a kardiógépeknek, a választék itt is nagyszerű és a gépek mennyiségére sem lehet panasz. Ezek mellett található egy hasonló méretű külön terem, itt csak körülnéztünk, de evező gép, bordásfal és egyéb kiegészítő eszközök voltak. 

1-masolat.jpg

A pultban kapható minden jó, nem messzire a pulttól pedig egy kis kényelmes kanapés-asztalos terület van kialakítva ahol nyugodtan betolható a csirke-rizs edzés után. :) Mi ezt nem használtuk ki, mert rohantunk a Planet Sushiba. 

20160501_101401.jpg

 Szokás szerint baromi feszülten, mint mindig amikor fotóznak

Összességében nem csalódtam, van minden ami kell, egy remekül felszerelt, átgondolt felépítésű teremben tölthettem el néhány órát, egy nem túl kemény edzéssel (sokkal inkább felfedezés volt terítéken). Köszönjük, amint lehetőségünk adódik, meglátogatjuk gyönyörű országunk többi Cutler termét is, illetve sok-sok ajánlás alapján a Mecca is terítékre kerül. 

A képek a Cutler Gold facebook és weboldaláról származnak.

A weboldalukon pedig többek között egy virtuális sétát is tehettek: Cutler Gold

Tibi - GetFit