Protein-Nutristore Szeged

Sziasztok!

A minap, egy jó edzés után, kipattant a fejemből, hogy csinálok egy cikksorozatot, melyben bemutatom azokat az üzleteket, ahol vásárolni szoktam a táplálékkiegészítőket, illetve egyéb egészséges hozzávalókat.

1_1.png

Elsőként essen szó a szegedi Protein-Nutristore-ról. Évekkel ezelőtt úgy tértem be az üzletbe, hogy csak szétnézek, de nagy örömmel fedeztem fel, hogy kaphatóak a Quest fehérjeszeletek (néhányat a facebook oldalamon, játék keretein belül meg is nyerhettétek) amikre akkor már hónapok óta vadásztam tesztelés céljából. A szelet bevált azóta az összes kapható ízt kipróbáltam, és a kedvenceim között van jelen a gyártó. 

2.png

Tápkiegek, minden mennyiségben

3.png
A termékpaletta széles, több ismert és elismert külföldi cég termékei megtalálhatók a kínálatban, mint pl.: ON (Optimum Nutrition), MHP, Musclepharm, Weider, Quest (azóta már a proteinjük is kapható), Biotech stb. Ezen táplálékkiegészítők mellett vásárolhatunk a méltán népszerű, kalóriamentes Walden Farms szirupokból, dzsemekből és szószokból, a Szafi Fitt és Dia-Wellness termékcsalád tagjaiból, sok-sok egyéb egészséges hozzávalóval karöltve (paleo termékek, különböző lisztek, magok, olajok), illetve néhány edző felszerelés és kiegészítő is kapható.

4.png

Szafi Fitt, Paleo, Dia-Wellness termékek széles választéka

6.png

Az üzlet felépítése egyszerű, semmi csicsa, natúr salgópolcokon van az árú, de teljesen jól átlátható a kínálat. A pultos srác kedves és segítőkész, még akkor is ha csak nézelődünk, vagy csak a Quest szeletek között válogatunk! :)

A Protein-Nutristore-t, Szegeden a Fekete Sas utca 14. szám alatt találhatjátok. 

 

Tibi - GetFit